Börja träna boxning hos oss!

Alla är välkomna att komma och prova på 3 gånger gratis. Det är viktigt att du kontaktar oss via mail eller telefon ifall du vill komma och prova på.

Mail: motalaboxningsklubb@gmail.com
Telefon: 073 647 2932.

Det enda du behöver är träningskläder, inneskor och vattenflaska när du kommer och tränar.
Du hittar vår lokal på Verkstadsvägen 79, för mer info Klicka här. Välkommen! 

Våra träningsgrupper:

Barn- och ungdomsgrupp
Denna gruppen riktar sig mot alla barn och ungdomar i åldern 9-14 år som vill träna och lära sig boxning. Fokus i träningen är att ha roligt och att möta alla barn på ett lika och pedagogiskt sätt. Men vi värdesätter även disciplin och att lära sig att respektera och vara ödmjuk mot sina kamrater.

Motionsgrupp
Denna gruppen riktar sig mot alla över 15 år som vill träna boxning för den fantastiska träningen samt att ha roligt. Här finns även möjlighet att utvecklas och gå vidare till att börja tävla, men det går lika bra att träna endast för motionens skull.

Tjejgrupp
Denna gruppen riktar sig enbart mot tjejer och har som syfte att skapa en trygg miljö för alla tjejer att få träna. Här tränar vi för motionens skull och för att träffa nya vänner men även som självförsvar då boxning är ett väldigt bra sådant.

Avancerad- och tävlingsgrupp
Denna gruppen riktar sig mot de som tävlar i boxning eller som ska börja att tävla. Det är tränarna som avgör vilka som tränar i denna grupp och det är inte för nybörjare.

Nedan ser du vårat träningsschema: